Our philosopy is simple:
Breakthrough formulas, proven ingredients , Astonishing results.

AGESTOP SWITZERLAND produces results driven skincare products of excepionally high standards, by utilising scientifically proven and internationally acclaimed Swiss ingredients and award winning Swiss formulating technologies - pioneering in Stem Cell, Peptide, Bio Mimetic and Cellular Renewal Science for all skin types, races, ages adn genders.

Lëkura e bukur kërkon angazhim, jo një mrekulli ''Erno Laszlo''

Transporti

Transporti falas ne Kosove, Maqedoni, Shqiperi dhe Zvicer.

PAGESA TË SIGURTA

Sistemi ynë i pagesave online është i drejtuar nga një ofrues shërbimi i specializuar në pagesa të sigurta në internet.

SHËRBIMI I KLIENTIT

Ke nevojë për ndihmë? Ju lutem telefononi
+41 79 489 22 21
Në dispozicion në Viber & Whatsapp