24H PEPTIDE THERAPY FACE CREAM

79

Shenjestron shenjat e dukshme te moshës me 24H Peptide/ Qelizat Staminale të bimëve të shumëllojshme dhe punon për të hidratuar dhe riparuar lëkurën ditë dhe natë. Fuqia rigjeneruese e 3 Bio-Mimetic Peptides: Argireline Matrixyl 3000 dhe Royal Epigen P5 e ndërthurur me Algat e Dëborës Zviceriane dhe 3 tipet e Qelizave Staminale: Qelizat Staminale të Trëndalit Alpin ;Qelizat Staminale të bimes Nunatak; QelizatStaminale të Bimës së Rrushit dhe pasur me vajra esenciale të Avokados dhe Jojobës ,me mbështetje të fortë të Vitamines E&C dhe më e rëndesishmja i pasur me Acidin Hilauronik.

Kategori:

24H Peptide – Plant Stem Cell – Day & Night Cream
Shenjestron shenjat e dukshme te moshës me 24H Peptide/ Qelizat Staminale të bimëve të shumëllojshme dhe punon për të hidratuar dhe riparuar lëkurën ditë dhe natë. Fuqia rigjeneruese e 3 Bio-Mimetic Peptides: Argireline Matrixyl 3000 dhe Royal Epigen P5 e ndërthurur me Algat e Dëborës Zviceriane dhe 3 tipet e Qelizave Staminale: Qelizat Staminale të Trëndalit Alpin ;Qelizat Staminale të bimes Nunatak; QelizatStaminale të Bimës së Rrushit dhe pasur me vajra esenciale të Avokados dhe Jojobës ,me mbështetje të fortë të Vitamines E&C dhe më e rëndesishmja i pasur me Acidin Hilauronik.

Përqëndrimi I lartë I përbërësve aktivë ushqejnë lëkurën dhe reduktojnë dukjen e vijave të holla dhe rrudhave, duke rivendosur qëndrueshmërinë dhe elasticitetin e saj në të njëjtën kohë.Pas përdorimit, lëkura ngelet e rinovuar, e butë dhe shkëlqyese ditën dhe natën.Resultatet janë kumulative me përdirim të vazhdueshëm. Madhësia e produktit: 60ml

Si ta përdorni:

Për një rezultat më të mirë aplikojeni pas Advanced Perfecting Concentrate, ndiqeni më pas me Fresh Glow Bio Oxygen Fusion Sleeping Mask.

Swiss Snow Algae Powder – Bio Mimetic Peptides (Argireline®, Matrixyl 3000® and Royal Epigen P5) – Plant Stem Cells (Alpine Rose Stem Cells, Nunatak® Stem Cells, Grape Stem Cells) – Vitamins E & C – Hyaluronic Acid – Avocado & Jojoba oils

Përfitimet:

Stimulon elasticitetin
Rrit elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës
Largon rrudhat e thella dhe linjat e imëta
Promovon lëkurë më të re
Rigjallëron dhe mbron lëkurën në nivel qelizor
Riparon lëkurën në mënyrë aktive me teknologjinë Bio Mimetic Peptide
Rrit funksionin natyror të lëkurës me PhytoCellTec ™

Ingredients

ROYAL P5 NECTAR CONCENTRATE is a luxurious anti­-ageing formula that works to hydrate, strengthen and protect all skin types. Fortified with a sophisticated blend of Swiss Snow Algae, High Alpine Plant Stem Cells of Nunatak®, a fusion of Golden Collagenine PF, Matrixyl 3000® and Swiss developed Royal Epigen P5 peptides, combined with the classic Bifida Ferment Lysate, Hydrolized Silk, Hyaluronic acid and Niacinamide working together with a blend of Vitamins C & E. Royal Epigen P5 Perfection Concentrate delivers long ­ lasting hydration, and radiance, powerful enough to deliver overnight results. Wake up to fresh and beautiful skin in the morning. Results are cumulative with continued use. Product size: 60ml

Benefits:

  • Delivers continuous moisture with Hydrolized Silk
  • Improves skin`s resiliency and tone with Vitamins C + E
  • Increases skin’s suppleness and firmness with Golden Collagencine PF Peptide + Bifida Ferment Lysate
  • Smoothes away deep wrinkles and fine lines with Swiss Snow Algae Powder
  • Promotes significantly younger looking skin Royal Epigen P5 + Matrixyl 3000®
  • Enhances skin’s natural barrier function PhytoCellTec™Nunatak®

How to use:

  • Apply nightly
  • Follow with 24 PEPTIDE THERAPY FACE CREAM or 24H PEPTIDE COMPLEX FACE CREAM
  • Follow with a SLEEPING MASK