BIO OXYGEN FUSION SLEEPING MASK

4570

Spastroje
SKU: N/A Kategori:

SNOW ALGAE + OXYGEN FUSION Fresh Glow Perfect Sleeping Mask është një trajtim i shkëlqyer që firmos, ngre, mbush dhe lëmon lëkurën duke rikthyer pamjen e saj rinore. Mundësuar nga një bashkim unik i hidrokarbureve aktive, Algave të Borës Zvicerane , Qelizat Alpine, ekstraktet Edelweiss & Centella Asiatica, vitamina C & E, Acidi Hyaluronik dhe kompleksi Mineral Bio-Energjetik nga guri gjysëm i çmuar – Peridot; ky qarkullim i natyrshëm nxit mekanizmat e vet-riparimit të lëkurës për t’ju sjellë një dukje më të re në vetëm një përdorim. Përdorimi afatgjatë do të ndihmojë në restaurimin e lëkurës së dëmtuar, në reduktimin e shenjave si dhe në zvogëlimin dramatik të dukjes së vijave dhe rrudhave ekzistuese dhe parandalimin e shfaqjes së shenjave të reja. Rezultatet janë të dukshme me përdorimin e vazhdueshëm. Madhësia e produktit: 25ml-60ml

Si ta përdorni:

Aplikojeni çdo natë pas Advanced Perfecting Concentrate (lëkurë mikse dhe të thatë ) .
Aplikojeni çdo natë pas Advanced Perfecting Concentrate dhe 24H Multi Peptide / Multi plant Stem Cell, Day-Night Cream (lëkurë normale dhe shumë të thatë).
Shpëlajeni në mëngjes.

Swiss Snow Algae Powder – Active Hydrocarbon – Hyaluronic Acid – Alpine Rose Stem Cells – Edelweiss Extract – Niacinamide – Bio-Energy Mineral Complex –Peridot Stone (Oli`Vine™) – Marine Plant Extract -Vitamins C + E – Centella Asiatica Extract

Përfitimet:

Ofron hidratim të vazhdueshëm
Përmirëson elasticitetin dhe tonin e lëkurës
Forcon lëkurën dhe rrit qëndrueshmërinë e saj
Largon rrudhat e thella dhe linjat e imëta
Promovon lëkurë dukshëm më të re
Largon shenjat e lodhjes, stresit dhe mungesës së gjumit
Jep efekt rrezatues të shkëlqyeshëm me teknologjinë Bio-Oxygen
Rrit funksionin natyror të lëkurës me PhytoCellTec ™

Peshë N/A
˘

25ML, 60ML