ROYAL P5 NECTAR CONCENTRATE

85

ROYAL EPIGEN P5 Perfection Concentrate është një formulë luksoze anti-age e cila hidraton, forcon dhe mbron të gjitha llojet e lëkurës. E forcuar me një përzierje të sofistikuar të Algave të Borës Zvicerane, qelizat e Bimëve Alpine të Nunatak®, një bashkim i Golden Collagenine PF, Matrixyl 3000® dhe Royal Epigen P5 peptide të zhvilluara në Zvicër, të kombinuara me Bifida Ferment Lysate klasike, mëdafshit të hidrolizuar, Acidit Hyaluronik dhe Niacinamide duke punuar së bashku me një përzierje të Vitaminës C & E, Royal Epigen P5 Perfection Concentrate sjell hidratim dhe shkëlqim afatgjatë, dhe është i fuqishëm për të dhënë rezultate brenda natës.

Kategori:

ROYAL EPIGEN P5 Perfection Concentrate është një formulë luksoze anti-age e cila hidraton, forcon dhe mbron të gjitha llojet e lëkurës. E forcuar me një përzierje të sofistikuar të Algave të Borës Zvicerane, qelizat e Bimëve Alpine të Nunatak®, një bashkim i Golden Collagenine PF, Matrixyl 3000® dhe Royal Epigen P5 peptide të zhvilluara në Zvicër, të kombinuara me Bifida Ferment Lysate klasike, mëdafshit të hidrolizuar, Acidit Hyaluronik dhe Niacinamide duke punuar së bashku me një përzierje të Vitaminës C & E, Royal Epigen P5 Perfection Concentrate sjell hidratim dhe shkëlqim afatgjatë, dhe është i fuqishëm për të dhënë rezultate brenda natës.

Zgjohuni me lëkurë të freskët dhe të bukur në mëngjes. Rezultatet janë të dukshme me përdorimin e vazhdueshëm. Madhësia e produktit: 60ml

Si ta përdorni:

Aplikojeni natën dhe ditën (kombinim për lekurë të thatë).
Kombinojeni më pas me 24H Multi Peptide / Multi Plant Stem Cell -Day:Night Cream (për lëkure normale dhe shumë të thatë).

Swiss Snow Algae Powder – Royal Epigen P5 – Hyaluronic Acid – Swiss Nunatak® Stem Cells – Matrixyl 3000®- Niacinamide – Golden Collagenine PF Peptide – Bifida Ferment Lysate– Hydrolized Silk -Vitamins C + E.

Përfitimet:

Hidraton vazhdimisht lëkuren me hidrolizim mëndafshi
Përmirëson elasticitetin e lëkurës dhe tonin me Vitaminat C + E
Forcon dhe rrit qëndrueshmërinë e lëkurës me kolagjenin e artë PF Peptide + Bifida Ferment Lysate
Largon rrudhat e thella dhe linjat e imëta me Pluhurin e Algave Zvicerane
Promovon lëkurë dukshëm më të re me Royal Epigen P5 + Matrixyl 3000®
Rrit funksionin natyror të lëkurës me PhytoCellTec ™ Nunatak®

Ingredients

ROYAL P5 NECTAR CONCENTRATE is a luxurious anti­-ageing formula that works to hydrate, strengthen and protect all skin types. Fortified with a sophisticated blend of Swiss Snow Algae, High Alpine Plant Stem Cells of Nunatak®, a fusion of Golden Collagenine PF, Matrixyl 3000® and Swiss developed Royal Epigen P5 peptides, combined with the classic Bifida Ferment Lysate, Hydrolized Silk, Hyaluronic acid and Niacinamide working together with a blend of Vitamins C & E. Royal Epigen P5 Perfection Concentrate delivers long ­ lasting hydration, and radiance, powerful enough to deliver overnight results. Wake up to fresh and beautiful skin in the morning. Results are cumulative with continued use. Product size: 60ml

Benefits:

  • Delivers continuous moisture with Hydrolized Silk
  • Improves skin`s resiliency and tone with Vitamins C + E
  • Increases skin’s suppleness and firmness with Golden Collagencine PF Peptide + Bifida Ferment Lysate
  • Smoothes away deep wrinkles and fine lines with Swiss Snow Algae Powder
  • Promotes significantly younger looking skin Royal Epigen P5 + Matrixyl 3000®
  • Enhances skin’s natural barrier function PhytoCellTec™Nunatak®

How to use:

  • Apply nightly
  • Follow with 24 PEPTIDE THERAPY FACE CREAM or 24H PEPTIDE COMPLEX FACE CREAM
  • Follow with a SLEEPING MASK