Rreth Nesh

LINJË ZVICERANE PREMIUM PËR KUJDESJE NDAJ LËKURËS ME NJË MISION TË VETËM:

SHKENCËN E TË QËNDRUARIT TË RINJ!
Produktet tona janë të prodhuara 100% në Zvicër dhe kanë për qëllim të sjellin më të mirën në shkencën e anti-age , bazuar në zbulimet revolucionare të Swiss Snow Algae dhe nismës së Plant Stem Cell Research.

PhytoCellTec™ Çelësi esencial i ndalimit të plakjes. www.phytocelltec.ch
Snow Algae Powder™ Mundëson jetëgjatësinë e lëkurës . www.snow-algae.com
Ne prodhojmë produkte innovative të cilat japin rezultate që reflektojnë Saktësi , Pastërti dhe Kualitet të përsosur të cilat kanë si sinonim Zvicrën.

ZBULONI SHKENCËN E TË QËNDRUARIT TË RINJ!

Produktet tona janë të testuara dhe vërtetuara klinikisht qe përcojne rezultate të shpejta dhe të besueshme tek klientët tanë ndërkombëtarë. 

Ne ju sjellim: Lëkurë të bukur për jetë